București, 06 decembrie 2016

CFR Călători informează că urmare a unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Iacobeni – Argestru, în data de 07 decembrie vor interveni modificări în circulația trenurilor, astfel:

• Trenul IR 1831 Galați – Vatra Dornei – Cluj Napoca va circula ca tren IR 12839 pe ruta Galați (pl. 06:00) – Suceava (sos. 12:55) și ca tren IR 12845 pe ruta Vatra Dornei (pl. 15:47) – Cluj Napoca (sos. 20:22);
  • Trenul IR 1832 Cluj-Napoca – Vatra Dornei – Suceava – Galați va circula ca tren IR 12846 pe ruta Cluj-Napoca (pl. 09:20) – Vatra Dornei (sos. 13:44) și ca tren IR 12840 pe ruta Suceava (pl. 16:26) – Galați (sos. 22:54);
  • Trenul R 5711 Câmpulung Moldovenesc - Ilva Mică va circula ca tren R 13711 pe ruta Vatra Dornei (pl. 16:10) – Ilva Mică (sos. 18:24)
  • Trenul R 5704 Vatra Dornei-Suceava va circula ca tren R 13706 pe ruta Ilva Mică (pl. 13:00) – Vatra Dornei (sos. 15:02) și ca tren R 13708 pe ruta Vatra Dornei (pl. 17:07) – Suceava (sos. 20:30).

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521.