Bucureşti, 29 decembrie 2016

Pentru programul „Trenurile Zăpezii 2017”, CFR Călători introduce, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017, reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

foto afis Tr Zapezii 2017

Reducerile* se acordă pentru toate trenurile prezentate în Anexa 1 (click aici),astfel:

• 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț.
  • 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1728 și IR 1729 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur.
  • 31% - 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Piatra Neamț preţul biletului cu această ofertă este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Constanța – Petroșani preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin față de prețul întreg. Mai multe exemple de tarife aveţi în Anexa 2.

Anexa 2 - Exemple tarife*:

Rute

60.45

41.60

32.20

*exemplele de tarife sunt valabile de la data de 01 ianuarie 2017  şi INCLUD şi tariful de rezervare a locului care este 3,9 lei

Oferta este supusă unor termene şi condiţii**, iar biletele la preţ redus se pot achiziționa:

**Aceste reduceri se aplică la tariful de adult şi copil şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online şi la automatele ZebraPay.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.