CFR Călători informează că în perioada  28 – 31 martie, urmare unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Coșlariu Podu Mureș - Crăciunel, vor interveni modificări în circulația următoarelor trenuri:

În zilele de 28/29, 29/30 și  30/31 martie 2017
• trenul IR 472 va fi anulat pe ruta București Nord – Brașov – Sighișoara – Mediaș – Blaj – Alba Iulia – Simeria – Curtici și va circula din București Nord (pl. 17.45) ca tren IR 12472 pe ruta alternativă Brașov – Făgăraș – Sibiu – Simeria – Curtici (sos. 05.31).
• trenul IR 473 va fi anulat pe ruta Curtici – Simeria – Alba Iulia – Blaj – Mediaș – Sighișoara – Brașov – București Nord  și va circula din Curtici (pl. 00.25) ca tren IR 12473 pe ruta alternativă  Simeria – Sibiu – Făgăraș – Brașov – București Nord (sos. 12.10).
• trenul IR 1741 va fi anulat pe ruta București Nord – Copșa Mică – Blaj – Teiuș – Satu Mare și va circula din Bucuresti Nord (pl. 18.45) ca tren IR 12741 pe ruta alternativă Brașov – Copșa Mică – Sibiu – Vințu de Jos – Teiuș – Satu Mare (sos. 13.14).
• trenul  IR 1742 va fi anulat pe ruta Satu Mare – Teiuș – Blaj – Copșa Mică – București Nord și va circula din Satu Mare (pl. 16.50) ca tren IR 12742 pe ruta alternativă Teiuș – Vințu de Jos – Sibiu – Copșa Mică – Brașov – București Nord (sos. 11.53).

În zilele de 28, 29, 30 și 31 martie 2017
• trenul IR 1539 (ramură de la tren 1645) va fi anulat pe ruta Brașov – Sighișoara – Mediaș – Blaj – Cluj Napoca și va circula din Deda (pl. 19.34) ca tren IR 12539 (ramură de la tren 1645) pe ruta alternativă Beclean pe Someș – Dej Călători – Cluj Napoca (sos. 22.54).
• trenul IR 1538 va fi anulat pe ruta Cluj Napoca – Blaj – Copșa Mică – Sighișoara – Brașov – București Nord și va circula din Cluj Napoca (pl. 13.30) ca tren IR 12538 pe ruta alternativă  Dej Călători – Beclean pe Someș – Deda – Miercurea Ciuc – Brașov – București Nord (sos. 23.35).
• trenul IR 1737 va fi anulat pe ruta Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Copșa Mică – Blaj – Teiuș – Cluj Napoca și va circula din Râmnicu Vâlcea (pl. 04.05) ca tren IR 12737 pe ruta alternativă Sibiu – Vințu de Jos – Teiuș – Cluj Napoca (sos. 11.17).
• trenul IR 1736 va fi anulat pe ruta Cluj Napoca – Teiuș – Blaj – Copșa Mică – Sibiu – Râmnicu Vâlcea și va circula din Cluj Napoca (pl. 15.10) ca tren IR 12736 pe ruta alternativă Teiuș – Vințu de Jos – Sibiu – Râmnicu Vâlcea (sos. 22.34).
• trenul IR 1745 București Nord – Copșa Mică – Teiuș – Satu Mare va fi anulat și vor circula trenurile:
IR 12745 București Nord (pl. 06.00) – Copșa Mică (sos. 12.39) și
IR 12755 Teiuș (pl. 13.50) – Satu Mare (sos. 21.57).  În data de 31.03.2017, trenul IR 12755 va circula pe ruta Teius (pl. 13.50) – Baia Mare (sos. 20.08).Între stațiile Copșa Mică si Teiuș va fi asigurat transportul călătorilor cu mijloace auto de la trenul  IR 12745 la trenul IR 12755.
• trenul IR 1746 Satu Mare – Teiuș – Copșa Mică – București Nord va fi anulat și vor circula trenurile:
IR 12756 Satu Mare (pl. 03.47) – Teiuș (sos. 11.22) și
IR 12746 Copșa Mică (pl. 13.28) – București Nord (sos. 20.10).
Între stațiile Teiuș și Copșa Mică va fi asigurat transportul călătorilor cu mijloace auto de la trenul IR 12756 la trenul IR 12746.
• trenul R 3085 Sighișoara – Copșa Mică – Teiuș – Cluj Napoca va fi anulat și vor circula trenurile:
R 13085  Sighișoara (pl. 05.08) – Copșa Mică (sos. 06.32) și
R 13087 Teiuș (pl. 08.00) – Cluj Napoca (sos. 10.44).
Între stațiile Copșa Mică si Teiuș va fi asigurat transportul călătorilor cu mijloace auto de la trenul R 13085 la trenul R 13087.
• trenul R 3086 Cluj Napoca – Teiuș – Copșa Mică – Sighișoara va fi anulat si vor circula trenurile:
R 13086 Cluj Napoca (pl. 16.41) – Teiuș (sos. 18.53) și
R 13084 Copșa Mică (pl. 20.50) – Sighișoara(sos. 22.00).
Între statiile Teiuș si Copșa Mică va fi asigurat transportul călătorilor cu mijloace auto de la trenul R 13086 la trenul R 13084.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie
Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.