CFR Călători informează că pentru optimizarea traficului de călători și pentru eficientizarea activității în contextul numărului redus de pasageri între Baia Mare- Satu Mare, în circulaţia trenurilor vor interveni modificări, astfel:

• trenurile IR 1745 şi IR 1746 București Nord – Baia Mare – Satu Mare și retur, vor circula până la / de la Baia Mare.

• De la data de 01.04.2017 a fost introdus în circulaţie trenul R 11400 Baia Mare – Satu Mare, cu plecare din Baia Mare la ora 20.15 și sosire în Satu Mare la ora 22.01.

Alte variante de călătorie spre/dinspre Satu Mare:

• trenul IR 1741 București Nord – Satu Mare cu plecare din București Nord la ora 18.45 și sosire în Satu Mare la ora 10.06;

• trenul IR 1742 Satu Mare – București Nord cu plecare din Satu Mare la ora 16.50 și sosire în București Nord la ora 08.10.

• trenul IR 1545 Satu Mare – Cluj Napoca cu plecare din Satu Mare la ora 07.33 şi sosire în Cluj Napoca la ora 12.53;

• trenul IR 1546 Cluj Napoca – Satu Mare cu plecare din Cluj Napoca la ora 14.10 și sosire în Satu Mare la ora 19.45.

De asemenea vor interveni modificări și în circulația trenurilor Regio pe distanța Satu Mare- Baia Mare – Jibou și retur.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.