15 iulie 2024

CFR Călători cere scuze pasagerilor care au legitimații de călătorie procurate pentru ruta București – Pitești – Craiova deoarece orarele nu pot fi respectate ca urmare a emiterii telegramei astăzi, 15 iulie 2024, de către administratorul infrastructurii feroviare – CNCF CFR SA, prin care circulația trenurilor pe ruta București – Pitești rămâne modificată timp de încă o lună începând de astăzi. Din această cauză circulația se realizează pe rute deviate ceea ce conduce la majorarea substanțială a timpilor de parcurs.

În perioada următoare este posibil ca CFR Călători să ia în calcul anularea vânzării cu anticipație la aceste trenuri, neexistând nicio predictibilitate din cauza prelungirii repetate a lucrărilor la linia de cale ferată dintre Golești și Pitești. De asemenea, sunt posibile și alte modificari în graficul trenurilor de pe această rută, care vor fi comunicate imediat ce vom fi avizați de către CNCF CFR SA.

CFR Călători cere scuze pasagerilor atât pentru afectarea traficului de călători prin modificarea condițiilor de circulație efectuate de către CNCF CFR SA, cât și pentru faptul că nu am fost avizați de această prelungire astfel încât publicul călător să fie informat din timp.

 Informații despre circulația trenurilor:

  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon din stațiile CFR publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), se introduce numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Se obțin informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • de la personalul nostru din staţii.