http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

București, 26 decembrie 2016

Update ora 19h30:
Circulația trenurilor între Brașov și București se desfășoară pe un fir cu locomotive electrice iar pe celălalt fir cu locomotive diesel până la reluarea tensiunii în linia de contact. Echipele de interventie sunt în continuare la fața locului.

Ora 12h00:

In cursul acestei dimineți, circulația feroviară în zona Dârste a fost îngreunată urmare întreruperii tensiunii electrice într-un fir de contact.

Pentru reluarea traficului în condiţii de siguranță pe ambele fire, unul dintre firele de circulație a fost închis pentru remediere și se circulă la cale liberă pe firul 2. Echipele de intervenție CFR Infrastructură se află la fața  locului, cu drezina pantograf.
Călătorii din trenurile Regio afectate au fost preluați la  tenurile InterRegio aflate în circulație.Biletele la trenurile Regio pe distanța afectată fiind valabile la trenurile InterRegio.


Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din staţii sau la telefon 021/9521 (trafic intern).
Informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren.


Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară.


CFR Călători și CFR Infrastructură țin legătura operativ cu personalul de serviciu din trenurile aflate în parcurs pentru a se putea lua cele mai bune măsuri.
Cerem scuze pasagerilor pentru inconveniente, le mulțumim pentru înţelegere şi îi asigurăm că prioritatea majoră este aceea de a-i duce la destinaţie în condiții de siguranţă.

Arhivă Comunicate de presă