http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

 

COMUNICAT de PRESĂ

 

Bucureşti, 16 martie 2017

 

CFR Călători informează că circulaţia feroviară între Câineni – Cornet de pe ruta Piatra Olt – Râmnicu Vâlcea și retur, este închisă de la ora 16.10, din cauza căderii unui tir în gabaritul căii ferate. 

 

Echipele de intervenție se află la faţa locului și desfășoară lucrări pentru  eliberarea căii ferate. 

 

Pentru pasageri se asigură transbordarea auto, aceștia urmând să își continue călătoriile până la destinația finală.

 

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Tarife în ţară.

 

Despre CFR Călători:

 

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

 

Detalii si pe Facebook CFR Infrastructură 

 

Arhivă Comunicate de presă