București, 10 aprilie 2017

CFR Călători informează că urmare unor lucrări la infrastructura feroviară vor interveni modificări în circulația trenurilor, astfel:

în data de 11 aprilie

• Trenurile IR 1774 și R 7034 Urziceni - București Nord vor fi anulate. Traficul de pasageri fiind preluat de trenurile aflate în graficul de circulație.
  • Trenul R 13821 va circula pe ruta Urziceni – Slobozia Veche, în locul trenului  R 8121 Bucuresti Nord – Chitila –Mogoșoaia – Urziceni- Slobozia Veche care va fi anulat.

în perioada 18 aprilie – 16 iunie 2017

• Trenul IR 12531/-2 va circula (fără zilele de duminică) pe ruta Cluj Napoca – Oradea - Arad – Radna – Timișoara Nord, cu plecare din Cluj Napoca la ora 05.45 și sosire în Timișoara Nord la ora 12.38, în locul trenului IR 1531/-2 care va fi anulat.
  • trenul R 13305 va circula pe ruta Timișoara Nord – Arad, în locul trenului R 2603 care va fi anulat.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste modificări şi le mulţumeşte  pentru înţelegere.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.