30 mai 2017

foto lucrari - nov 2016

CFR Călători informează că, în perioada următoare, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară, vor interveni modificări în circulaţia trenurilor, astfel:

în perioada 31 mai – 2 iunie 2017, urmare unor lucrări la infrastructura feroviară din Ucraina:

• trenurile internaţionale 1384 şi 1385 se anulează pe ruta Suceava – Vicşani – Vadu Siretului şi retur.
  • trenurile internaţionale 380 şi 381 se anulează pe ruta Suceava – Vicşani – Vadu Siretului şi retur şi circulă numai pe distanţa Bucureşti Nord – Suceava şi retur conform graficului.

în perioada 01 iunie (ora 10.00)  - 30 iunie 2017 (ora 18.00), urmare unor lucrări între staţiile Miercurea Sibiu și Cunța (pe secţia Sibiu – Vințu de Jos):

• în perioada 01/02 - 29/30 iunie, în locul trenului IR 346 București Nord (plecare 12.50) – Brașov- Sighișoara– Vințu de Jos– Curtici – Lokoshaza care se anulează, circulă trenul IR 12346 București  Nord – Brașov – Sighișoara – Coșlariu – Alba Iulia – Vințu De Jos – Curtici (sosire 01.30 / plecare 02.00) – Lokoshaza.
  • în perioada 02 - 30 iunie, în locul trenului IR 347 Lokoshaza - Curtici – Vințu de Jos – Sebeș Alba - Sibiu – Brașov – București  Nord care se anulează, circulă trenul IR 347 Lokoshaza - Curtici (sosire 03.35 / plecare 04.05) – Vințu de Jos – Alba Iulia - Coșlariu – Copșa Mică - Sighișoara –Brașov–București  Nord (sosire 16.49).
  • în perioada 02 - 30 iunie, în locul trenului IR 74 Brașov – Sibiu – Curtici – Lokoshaza care se anulează, circulă trenul IR 12174 Simeria (plecare 11.21) – Curtici (sosire 14.29 / plecare 14.59) – Lokoshaza.
  • în perioada 01 - 29 iunie, în locul trenului IR 75 Lokoshaza - Curtici (sosire 14.00/plecare 14.25) – Sibiu –Brașov care se anulează, circulă trenul IR 12175 Lokoshaza - Curtici – Simeria (sosire 17.26).
  • în perioada 31 mai - 30 iunie, în locul trenului IR 1621 București  Nord – Sibiu – Simeria – Glogovăț – Arad - Vinga - Timișoara Nord care se anulează, circulă trenul IR 12621 București  Nord (plecare 10.00) – Brașov – Sibiu  (sosire 15.55).
  • în perioada 01 iunie - 01 iulie, în locul trenului IR 1622 Timișoara Nord - Arad – Glogovăț – Simeria -  Sibiu - București Nord care se anulează, circulă trenul IR 12622 Sibiu (plecare 15.13) – Făgăraș - București  Nord (sosire 21.17).
  • în perioada 01 - 29 iunie, în locul trenului IR 1812 Timișoara Nord – Buziaș – Ilia – Simeria – Sibiu care se anulează, circulă trenurile: IR 12814 Vințu de Jos (plecare 20.15) - Cunța (sosire 20.47) și IR 12812 Miercurea Sibiului (plecare 21.25) - Sibiu (sosire 22.38). Pe distanța Cunța - Miercurea Sibiu se asigură transportul pasagerilor cu mijloace auto, de la trenul IR 12814 pentru trenul IR 12812. Totodată, trenul  IR 12814 așteaptă în stația Vințu de Jos la legatură trenurile IR 1819 și  IR 1766.
  • în perioada 02 - 30 iunie, în locul trenului IR 1811 Sibiu – Simeria – Ilia – Buziaș – Timișoara Nord care se anulează, circulă trenurile: IR 12811 Sibiu (plecare 03.30) – Miercurea Sibiului (sosire 04.26) și R 12813 Cunța (plecare 05.40) – Vințu de Jos (sosire 06.13). Pe distanța Miercurea Sibiu – Cunța se asigură transportul pasagerilor cu mijloace auto, de la trenul IR 12811 pentru trenul R 12813.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.