25 iulie 2017

CFR Călători informează că astăzi, în jurul orei 13.40, între stațiile Banu Mărăcine – Malu Mare s-a produs un incediu la locomotiva trenului R 9008 Craiova – București Basarab.

Au fost avizaţi pompierii şi s-a intervenit pentru stingerea incendiului.

Cei aproximativ 50 de pasageri  nu s-au aflat în pericol și îşi vor continua călătoria preluați  cu trenurile IR 1596 Craiova - București Nord și R 9384 Craiova - Caracal.

O comisie va cerceta cauzele care au condus la producerea incidentului.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create şi îi asigură că toate măsurile întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop realizarea calatoriilor în siguranță.