București,  28  iulie 2017

CFR Călători informează că începând cu data de 1 august 2017, trenurile internaţionale 7686/7686, 7687/7687, 7688/7688, 7689/7689 Timişoara Nord - Stamora Moraviţa - Vrsac şi retur vor circula numai pe distanţa Timişoara Nord - Stamora Moraviţa şi retur.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, rugăm călătorii să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro/ rubrica Mersul Trenurilor – rute interne, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern) şi 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulăţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.