București, 23 august 2017

CFR Călători informează că în data de 25 august 2017 (între orele 08.20   –  23.50),  pentru efectuarea de către CFR SA a unor lucrări la infrastructura feroviară  între Valea Lunga si Hm Micasasa, vor interveni modificări în mersul trenurilor:

Trenul IR 1745 București Nord –Copșa Mică – Baia Mare va circula astfel:

• ca tren 12745 București Nord (plecare 06.00) –  Brașov - Copșa Mică (sosire 12.39).
  • ca tren 12747 Teiuș (plecare 14.40) – Baia Mare (sosire 21.35).
  • se asigură transbordarea călătorilor pe distanta Copșa Mică - Teiuș (de la tren 12745 la tren 12747).

Trenul IR 1746 Baia Mare - Teiuș – București Nord va circula astfel:

• ca tren 12746 Baia Mare (plecare 05.17) –Teiuș  (sosire 11.22).
  • ca  tren 12748 Copșa Mică (plecare 13.28) – București Nord (sosire 20.11).
  • se asigură transbordarea călătorilor pe distanta Teiuș – Copșa Mică (de la tren 12746 la tren 12748).

Trenul IR 1538 Cluj Napoca – Câmpia Turzii – Blaj – Copșa Mică –București Nord va circula ca tren IR 12538 Cluj Napoca (plecare 13.30)  – Câmpia Turzii – Teiuț - Blaj – Copșa Mică –– București Nord (sosire 23.34).

De asemenea, intervin modificări și în circulația trenurilor Regio care sunt anunțate la nivel local.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.