București, 24 august 2017

Modificări temporare circulație IR 366 / IR 367

CFR Călători reamintește că urmare a lucrărilor la infrastructura feroviară din Ungaria, în perioada 01 iulie - 31 octombrie 2017 trenurile internaționale Harghita 366 și 367 circulă pe rută deviată ca tren 1366 și respectiv 1367, cu intrare /ieșire prin stația de frontieră Valea lui Mihai (vezi comunicat pe www.cfrcalatori.ro/931).

În interiorul acestei perioade, respectiv în perioada 26 august – 10 septembrie 2017, MAV START informează că pentru trenurile 1366 și 1366 pe teritoriul Ungariei se modifică orele de sosire / plecare astfel:

-          IR 1367 va pleca din Budapest Keleti la ora 06:15 (în loc de 06:45) – Puspokladany, cu plecare la 8:38 (în loc de 9:11) – Debrecen, cu plecare la 9:50 (în loc de 9:59) - Valea lui Mihai sosire ora 12:30 / plecare 12:50;

-          IR 1366  sosire Valea lui Mihai 18:35/ plecare 19:10 – Debrecen, cu plecare la 19:34 (în loc de 19:37) – Puspokladany, cu plecare la 20:17 (în loc de 20:09) - Budapest Keleti sosire 22:40  (în loc de 21:20).

Precizam ca pe teritoriul României orele de sosire / plecare din stații rămân nemodificate.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.55.28 (pentru traficul internațional) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.