http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-pentru-copii#copii

 Pe www.cfrcalatori.ro, la toate trenurile care circulă în trafic intern cu regim de rezervare (InterRegio, Regio Expres şi unele trenuri regio pe anumite rute, pentru care există butonul “Cumpără”), cu plata online.

Avantaje:

  • Disponibil 7 zile din 7,
  • biletele se achiziţionează direct de pe site-ul www.cfrcalatori.ro şi nu este necesară prezentarea la ghişeele de vânzare ale CFR Călători,
  • datele efectuării călătoriei vor fi transmise pe mail şi vor fi disponibile oricând din profilul propriu al utilizatorului.

 Conditii de utilizare: 

  • Mai multe detalii privind condiţiile de utilizare ale serviciului “Bilete CFR online” în calitate de utilizator obişnuit se pot obţine prin click aici
  • Pentru ca o agentie de turism să devină “distribuitor autorizat” al serviciului “Bilete CFR Online” este necesar ca aceasta să îndeplinească anumite condiţii şi să facă demersurile necesare în acest sens. Pentru a vizualiza condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească, paşii ce sunt necesari a fi urmaţi pentru a deveni “distribuitor autorizat” al serviciului “bilete CFR Online” şi extras din modelul de contract standard ce urmează a fi încheiat de către societatea comercială respectivă cu CFR Călători, click aici 

 Distribuitorilor autorizaţi li se va acorda un comision în funcţie de volumul încasărilor realizat din vânzarea de bilete CFR Online. 

Pentru agentiile de turism utilizarea serviciului “bilete CFR online” în vederea procurării de bilete CFR pentru clienţii proprii nu presupune costuri suplimentare deoarece:

- operatorii umani implicaţi în activitate nu necesită pregătire şi scolarizare specială

- poate fi utilizat de la orice PC conectat la Internet

- biletele se pot tipări la orice imprimantă, nefiind necesar achiziţionarea de bilete speciale sau echipamente specializate.

CFR Călător îşi rezervă dreptul de a modifica oricând numărul trenurilor, al tipurilor de vagoane şi al ofertelor tarifare puse la dispoziţie pentru vânzarea online.

Posibilitatea de modificarea online a biletelor cumparate de pe site 

Pentru a veni în sprijinul călătorilor care achiziţionează bilete direct de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, platforma de vânzări online permite acum schimbarea biletelor deja cumpărate prin utilizarea funcţiei ‚„Modificare date călătorie”. 

Noua funcţie dă posibilitatea de a schimba data şi ora călătoriei, categoria de tren (IR şi R), clasa de rezervare, precum şi ruta în condițiile în care stațiile de plecare și destinație, numărul călătorilor, categoria de călători și numele acestora de pe biletul inițial rămân neschimbate. 

Modificarea unui bilet achiziţionat se poate efectua, o singură dată, cu plata diferentelor tarifare calculate conform reglementarilor in vigoare, cu cel puţin 6 ore înainte de plecarea trenului iniţial, pentru trenuri care circulă în intervalul disponibil pentru achiziţionarea unui bilet online (respectiv pentru 30 de zile anticipaţie şi cel mai târziu pentru trenuri care au ora de plecare din staţia de îmbarcare cu 6 ore înainte de ora solicitării în sistem).  

După operarea modificării cu achitarea eventualelor diferenţe tarifare, biletul inițial nu mai este valabil, iar călătorului i se va emite un nou bilet care îi va fi transmis pe adresa de email în format pdf.