Oferta Interrail are preţuri convenabile pentru copii, tineri, seniori şi adulţi şi puteţi opta pentru una dintre cele două variante, astfel:
 
-   Interrail Global Pass (click aici - 2018) pentru călătoria în 30 ţări din Europa (vezi și Ghidul de călătorie cu condițiile de utilizare)
 
-  Interrail One Country Pass (click aici ) pentru călătoria într-una dintre ţările din Europa (vezi și Condițiile de utilizare);
   
    Informaţii suplimentare pe site-ul:  www.interrail.eu.
 
Interrail permite o mai mare flexibilitate şi libertate de alegere a călătorului, atât în ceea ce priveşte ţările în care se poate călători, cât şi în ceea ce priveşte timpul de care dispunem. Interrail Global Pass este valabil şi în ţara de reşedinţă – doar o călătorie dus-întors.
Copiii călătoresc gratuit însoţiţi de un adult posesor de Interrail Global Pass sau Interrail One Country Pass.
Dacă un adult posesor de pass călătoreşte cu mai mult de doi copii, se va emite câte un pass de tânăr pentru fiecare din ceilalţi copii. 

Util:

Pentru planificarea călătoriei, puteţi utiliza “Rail Planner App” (disponibil pentru iPhone şi Android), un instrument de informare cu ajutorul căruia puteţi să:


- aflaţi rapid la orele de plecare și de sosire pentru trenurile europene (funcţionează offline);
- faceţi rezervări online (e-ticket);
- găsiţi staţii de tren aflate în apropierea dumneavoastră,
- salvați cele mai frecvente căutări ca favorite.
- vedeți toate avantajele pentru deținătorii de Interrail Pas
- vizualizați excursia cu trenul pe o hartă interactivă.

Informaţi-vă online asupra beneficiilor oferite posesorilor de Interrail Pass în România, sau în alte destinaţii europene.

Interrail este prezent şi în social media.
 
Cu Interrail puteţi călători mult plătind puţin!